Cautare rapida

Bel-Ray

Eroare Forbidden due to server maintenance

Bel-Ray

Bel-Ray logo

Istoria companiei

De peste 60 de ani, produsele Bel-Ray si-au dovedit calitatea stabilind cele mai inalte standarde de performanta. Lider in tehnologia de lubrifiere, produsele noastre au fost create sa protejeze si sa adauge valoare aplicatiilor din industria aerospatiala, auto, energetica, alimentara, marina, militara, moto, OEM, textila precum si in alte industrii deservite de catre departamentele noastre Powersports, Industrial si Mining.

Lubrifiantii Bel-Ray au ajuns pe luna, s-au folosit in submarine, au rezistat frigului artic, au infruntat praful si caldura desertului si au fost utilizati de catre echipele de curse. Avand facilitatile de productie in USA, Bel-Ray este o afacere privata, de familie, cu sediul in Farmingdale, New Jersey. Pornind din modestul garaj al fondatorilor companiei, Bel-Ray a crescut avand o distributie globala pornind din America de Nord pana in Europa, Asia si Africa, America de Sud si Australia, produsele noastre fiind distribuite chiar si in Antartica.

Cunostintele, experienta si tehnologia inovativa sunt prezente in fiecare produs Bel-Ray. Pornind de la dezvoltarea tehnologiilor superioare specifice fiecarui produs, si pana la preturile competitive si serviciile exceptionale, Bel-Ray este pe deplin dedicat furnizarii de “Total Performance Lubricants”.

Inca din 1946 furnizam clientilor nostri produse care ii ajuta sa obtina maximum de performanta. Fie ca este vorba despre cuptoare care functioneaza la peste 1.000 °C, linii de productie de inalta viteza, excavatoare de peste 100 de tone sau despre motocicleta sau atv-ul preferat, produsele Bel-Ray protejeaza si lubrifiaza in cele mai solicitante conditii din lume.

www.belray.com

 

Bel-Ray a fost primul care:

 • A dezvoltat o vaselina speciala pentru mecanismele de catapultare a avioanelor de pe toate portavioanele Marinei USA
 • A introdus un ulei sintetic pentru motoarele in 2 timpi care nu produce fum
 • A dezvoltat si promovat produse cu perioade indelungate de utilizare
 • A primit aprobarea USDA in industria alimentara, etichetata No-Tox® si USDA/NSF clasificare H1, produs cu rating “Extreme Pressure”

Divizia Powersports

Powersports division

Unele substante menite sa imbunatateasca performanta sunt perfect legale.

Bel-Ray nu doar lubrifiaza piesele in miscare ale motocicletei sau ATV-ului, ci si trezeste motorul la viata.

Pistoanele lucreaza mai eficient, cutia de viteze mai rapid, lantul de transmisie isi indeplineste rolul perfect – totul devine mai viu, toate elementele in miscare sunt in armonie.

Bel-Ray elibereaza potentialul maxim al motocicletei tale si creste durata de viata a fiecarei piese in miscare.  Mai putina frecare inseamna o uzura mai mica iar motorul va functiona mai curat si va rezista mai mult.

Atunci cand conteaza ce utilizezi pentru motocicleta ta foloseste lubrifiantii premium Bel-Ray.

Flex Your Engine.

 

 

 

Gama Powersports 

 • Uleiuri 4 Timpi
 • Uleiuri pt. V-Twinuri
 • Uleiuri 2 Timpi
 • Uleiuri de Transmisie
 • Uleiuri Furca si Amortizor
 • Lichid de Racire
 • Lichid de Frana
 • Uleiuri Filtru Aer
 • Spray-uri de Lant
 • Produse pentru Service

Dati click aici pentru a downloada brosura Powersports.

Aplicatiile Powersports

 • Motociclete off-road: enduro, motocross...
 • Motociclete de strada: naked, supersport, touring......
 • Scutere
 • ATV-uri: utilitare, racing....
 • Kart-uri

Dati click aici pentru a vizita sectiunea de recomandare a lubrifiantilor disponibila pe site-ul Bel-Ray. De asemenea, puteti gasi produsele recomandate pentru motocicleta dvs. in catalogul Motonet.

Dati click aici pentru a vizualiza raspunsurile la cele mai frecvente intrebari cu privire la Bel-Ray.

 

Gama Bel-Ray in reteaua de distributie Motopoint

Uleiuri 4 Timpi

Bel-Ray EXS Synthetic Ester 4T Engine Oil

Bel-Ray EXS Full Synthetic Ester 4T Engine Oil

Bel-Ray® EXS Full Synthetic Ester 4T Engine Oil este un ulei premium full-sintetic, in a carui compozitie se regasesc hidrocarburi sintetice si esteri de cea mai buna calitate in combinatie cu aditivi antiuzura, rezistenti la presiune ridicata si la forfecare pentru a face fata solicitarilor in aplicatiile de inalta performanta. Reduce temperatura si imbunatateste randamentul motorului. Indeplineste cerintele de performanta ale API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil

Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil

Bel-Ray® Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil este un ulei de curse performant ce combina esteri sinteci de inalta calitate si uleiuri cu baza minerala, bogat rafinate, special conceput pentru motoarele monocilindrice multivalve de curse. Ofera o protectie maxima antiuzura valvelor, segmentilor, pistoanelor si cilindriilor. Acesta permite utilizarea la maximum a potentialului motorului si asigura o functionare performanta a ambreiajului. Respecta standardele API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil

Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil

Bel-Ray® EXP Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil este un ulei semi-sintetic ce combina uleiuri sintetice de calitate superioara cu uleiuri cu baza minerala, atent selectionate, asigurand cel mai inalt grad de protectie tuturor motocicletelor in 4 timpi. Contine aditivi speciali ce impiedica ruperea peliculei de ulei la temperaturi si turatii inalte. Indeplineste cerintele de performanta ale API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

Bel-Ray EXL Mineral 4T Engine Oil

Bel-Ray EXL Mineral 4T Engine Oil

Bel-Ray® EXL Mineral 4T Engine Oil este un ulei mineral premium pentru motocicletele in 4 timpi. Indeplineste cerintele de performanta ale API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

Bel-Ray ATV Trail Mineral 4T Engine Oil

Bel-Ray ATV Trail Mineral 4T Engine Oil

Bel-Ray® ATV Trail Mineral 4T Engine Oil cu sistemul “Rust Defence” este un ulei multigrad premium conceput special pentru a satisface cerintele specifice motoarelor de ATV, Quad sau UTV. Este recomandat atat motoarelor racite cu lichid, cat si celor cu aer. Tehnologia speciala “Rust Defence” protejaza componentele interioare impotriva depunerilor, oferind o protectie de neegalat motorului. Contine aditivi speciali antiuzura pentru a prelungi durata de viata a motorului.

Bel-Ray Scooter Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil

Bel-Ray Scooter Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil

Bel-Ray® Scooter Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil este un ulei semi-sintetic ce combina uleiuri sintetice de calitate superioara cu uleiuri cu baza minerala atent selectionate, oferind cel mai inalt grad de protectie pentru toate motoarele de scutere in 4 timpi. Contine aditivi pentru mentinerea un index de vascozitate stabil si satisface cerintele API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

 

Uleiuri V-Twin

Bel-Ray V-Twin Semi-Synthetic Motor Oil

Bel-Ray V-Twin Semi-Synthetic Motor Oil

Bel-Ray V-Twin Semi-Synthetic Motor Oil este un ulei semi-sintetic, special conceput pentru a satisface cerintele specifice motoarelor V2 de capacitate cilindrica mare. Combina beneficiile uleiurilor full-sintetice cu pretul accesibil al uleiurilor cu baza minerala.

Bel-Ray V-Twin Motor Oil

Bel-Ray V-Twin Motor Oil

Bel-Ray V-Twin Motor Oil este un ulei mineral multigrad special creat pentru motocicletele V2 in 4 timpi. Are un index de vascozitate inalt si o volatilitate scazuta oferita de uleiurile cu baza minerala atent selectionate.

 

Uleiuri 2 Timpi

 

Bel-Ray H1-R Racing 100% Synthetic Ester 2T Engine Oil

Bel-Ray H1-R Racing 100% Synthetic Ester 2T Engine Oil

Bel-Ray® H1-R Racing 100% Synthetic Ester 2T Engine Oil este cel mai performant ulei sintetic racing formulat special pentru motoarele in 2 timpi cu power valve. Esterii sintetici 100% protejaza suprafetele metalice si previn uzura in toate motoarele in 2 timpi. Arderea curata previne formarea rezidurilor de carbon in camerele de combustie si mecanismele power valve. H1-R mentine motorul curat si performant, chiar si in cele mai solicitante conditii de curse. Nu se recomanda motoarelor care functioneaza cu metanol.

 Bel-Ray Si-7 Synthetic 2T Engine Oil

Bel-Ray Si-7 Synthetic 2T Engine Oil

Bel-Ray® Si-7 Full Synthetic 2T Engine Oil este un ulei sintetic special conceput pentru a fi utilizat atat in cazul motoarelor cu sistem de ungere automat cat si in amestec. Formula sa speciala reduce fumul si rezidurile de carbon, oferind in acelasi timp cel mai inalt nivel de protectie pentru toate motoarele in 2 timpi. Bel-Ray® Si-7 satisface cerintele JASO FD si ISO-L-EGD, asigurand cel mai inalt nivel de performanta si o viata mai lunga motorului.

Bel-Ray SL-2 Semi-Synthetic 2T Engine Oil

Bel-Ray SL-2 Semi-Synthetic 2T Engine Oil

Bel-Ray® SL-2 Semi-Synthetic 2T Engine Oil este un ulei semi-sintetic pentru motocicletele in 2 timpi. Reduce fumul si previne aparitia depunerilor de carbon, asigurand o viata mai lunga si mai performanta motorului. Indeplineste standardele JASO FD si ISO-L-EGD, asigurand cel mai inalt nivel de protectie motorului. Recomandat pentru motoarele cu sistem de ungere automat sau in amestec.

 

Bel-Ray 2T Mineral Engine Oil

Bel-Ray 2T Mineral Engine Oil

Bel-Ray® 2T Mineral Engine Oil este un ulei special creat pentru motoarele de capacitate cilindrica mica, in 2 timpi. Recomandat pentru motoarele cu sistem de ungere automat sau in amestec, reduce depunerile, fumul si uzura motorului, imbunatatind performanta si fiabilitatea.

 

Bel-Ray Scooter Semi-Synthetic 2T Engine Oil

Bel-Ray Scooter Semi-Synthetic 2T Engine Oil

Bel-Ray® Scooter Semi-Synthetic 2T Engine Oil este un ulei semi-sintetic special conceput pentru motoarele scuterelor in 2 timpi, racite cu lichid sau aer. Formula sa speciala contine aditivi sintetici de calitate ce duc la o ardere curata, previn griparea cuzinetilor si colmatarea bujiei.

 

Uleiuri de Transmisie

Bel-Ray Gear Saver Hypoid Gear Oil

Bel-Ray Gear Saver Hypoid Gear Oil

Bel-Ray® Gear Saver Hypoid Gear Oil contine aditivi de ultima generatie pentru a oferi protectie de neegalat transmisiilor cardanice si transmisiilor finale, inclusiv diferentialelor cu alunecare limitata. Satisface sau depaseste standardele API GL-4 si GL-5. Nu se recomanda aplicatiilor cu ambreiaj umed.

Bel-Ray Gear Saver Transmission Oil

Bel-Ray Gear Saver Transmission Oil

Bel-Ray® Gear Saver Transmission Oil este un ulei de cutie conceput pentru cerintele unice ale transmisiilor de motocicleta echipate cu ambreiaj umed. Bel-Ray® Gear Saver Transmission Oil asigura o racire optima a placilor de ambreiaj si imbunatateste functionarea acestora. Creste durata de utilizare a ambreiajului, protejand in acelasi timp si pinioanele din cutia de viteze impotriva uzurii.

 

Uleiuri Furca si Amortizor

Bel-Ray High Performance Fork Oil

Bel-Ray High Performance Fork Oil

Bel-Ray® High Performance Fork Oil este un ulei dezvoltat pentru suspensia fata, inclusiv furcile care utilizeaza cartus si sistem dual chamber. Prin utilizarea uleiurilor cu baza minerala de vascozitate inalta, atent selectionate, se reduce efectul de fading permitand o functionare optima intr-un interval larg de temperatura.

Bel-Ray HVI Racing Suspension Fluid

Bel-Ray HVI Racing Suspension Fluid

Bel-Ray® HVI Racing Suspension Fluid este un ulei special creat pentru amortizoarele spate cu cu gaz sub presiune. Formula imbogatita cu aditivi rezistenti la presiune extrema reduce uzura componentelor in aplicatiile solicitate in regim de curse. Acest ulei cu Index de Vascozitate inalt furnizeaza tuturor amortizoarelor de curse o functionalitate precisa si consistenta, asigurand in acelasti timp si o protectie maxima impotriva uzurii.

 

Lichid de racire

Bel-Ray Moto Chill Racing Coolant

Bel-Ray Moto Chill Racing Coolant

Bel-Ray® Moto Chill Racing Coolant este un lichid de racire ce utilizeaza o formula propilenglicol non-toxica, conceputa special pentru un transfer de caldura optim si o racire mai rapida in timpul functionarii motorului. Protejaza impotriva coroziunii si imbunatateste durata de viata a sistemulul de racire, inclusiv a componentelor din aluminiu sau magneziu. Cel mai performant lichid de racire – potrivit pentru cele mai exigente conditii de curse. A nu se dilua, este gata de folosire.

 

Lichid de Frana

Bel-Ray Super DOT 4 Brake Fluid

Bel-Ray Super DOT 4 Brake Fluid

Bel-Ray Super DOT 4 Brake Fluid este un lichid de frana ce depaseste specificatiile FMVSS Sec. 571.116 DOT 4, SAE J1703 si ISO 4925. Se poate amesteca cu lichidele ce indeplinesc specificatiile DOT 3 sau DOT4. A se utiliza in sistemele cu actionare hidraulica de ambreiaj si franare cu disc sau cu tambur, cu exceptia sistemelor ce utilizeaza lichid cu baza minerala(LMH). Punct de fierbere: Uscat 230°C, Umed 155°C.

Bel-Ray Silicone DOT 5 Brake Fluid

Bel-Ray Silicone DOT 5 Brake Fluid

Bel-Ray Silicone DOT 5 Brake Fluid este un lichid de frana siliconic ce depaseste standardele FMVSS Sec. 571.116 DOT5. Se poate amesteca doar cu lichidele ce indeplinesc aceste specificatii. A nu se amesteca DOT 5 cu DOT 4 sau DOT 3. Poate fi utilizat pentru a inlocui DOT 3 sau DOT 4 doar dupa ce sistemul a fost golit. Se utilizeaza pentru sistemele de franare hidraulice sau pe tambur, cu exceptia celor care utilizeaza lichid cu baza minerala (LMH). Punct de fierbere: Uscat 260°C, Umed 185°C.

 

Uleiuri Filtru Aer

Bel-Ray Foam Filter Oil

Bel-Ray Foam Filter Oil

Bel-Ray® Foam Filter Oil este un ulei destinat vehiculelor de strada, off-road sau curse care folosesc filtre de aer din spuma. Tehnologia inovativa Bel-Ray a permis dezvoltarea unui ulei unic pentru filtrele de aer din spuma. Este usor de aplicat si imbunatateste fluxul de aer. Formula ultra-vascoasa creaza o bariera de ulei ce capteaza microparticulele care pot dauna motorului. Bel-Ray® Foam Filter Oil este rezistent la apa si previne infundarea filtrului de aer in conditii de umidiitate.

Bel-Ray Foam Filter Oil Spray

Bel-Ray Foam Filter Oil Spray

Bel-Ray® Foam Filter Oil Spray este un ulei sub forma de spray destinat vehiculelor de strada, off-road sau curse care folosesc filtre de aer din spuma. Tehnologia inovativa Bel-Ray a permis dezvoltarea unui spray unic pentru filtrele de aer din spuma. Formula ultra-vascoasa creaza o bariera de ulei ce capteaza microparticulele care pot dauna motorului. Bel-Ray® Foam Filter Oil Spray este rezistent la apa si previne infundarea filtrului de aer in conditii de umiditate.

Bel-Ray Fiber Filter Oil

Bel-Ray Fiber Filter Oil

Bel-Ray® Fiber Filter Oil este un spray lubrifiant ce a fost dezvoltat special pentru filtrele de aer din fibre. Ofera performanta si eficienta, capteaza si retine murdaria fara a restrictiona circulatia aerului. Bel-Ray® Fiber Filter Oil este rezistent la apa si protejaza in conditii de umiditate.

Bel-Ray Foam Filter Cleaner & Degreaser

Bel-Ray Foam Filter Cleaner & Degreaser

Bel-Ray® Foam Filter Cleaner & Degreaser este un spray degresant special creat pentru curatarea filtrelor de aer din spuma. Inlatura uleiul si murdaria din filtru, prevenind in acelasi timp deteriorarea celulelor de spuma – maximizand astfel durata de viata a filtrului. Acest degresat polivalent poate fi folosit si ca degresant universal sau de motor.

 

Spray-uri de Lant

Bel-Ray Super Clean Chain Lube

Bel-Ray Super Clean Chain Lube

Bel-Ray® Super Clean Chain Lube este un spray de lubrifiat lantul ce utilizeaza cea mai recenta tehnologie Bel-Ray si ofera cel mai inalt grad de protectie anti-uzura pinioanelor si lantului. Creand un strat protector ce nu atrage murdaria sau nisipul, acesta pur si simplu NU ESTE ARUNCAT DE PE LANT atunci cand se utilizeaza conform instructiunilor. Este recomandat atat pentru lanturile fara garnituri, cat si pentru cele cu “O”, “X” sau “Z” ring ale motocicletelor de strada, off-road sau de curse.

Bel-Ray Blue Tac Chain Lube

Bel-Ray Blue Tac Chain Lube

Bel-Ray® Blue Tac Chain Lube este un spray performant de lubrifiat lantul, fiind destinat motocicletelor de strada, off-road sau de curse ce utilizeaza lanturi cu “O”, “X” sau “Z” ring. A fost special conceput pentru a nu fi aruncat de pe lant la viteze mari si pentru a proteja pinioanele si lantul, minimizand uzura. Contine agenti anti-rugina pentru a oferi protectie chiar si in conditii de umiditate.

 

Produse pentru Service

Bel-Ray 6 in 1

Bel-Ray 6 in 1

Bel-Ray® 6 in 1 este un spray multifunctional ce contine aditivi anti-uzura si creaza o pelicula rezistenta ce penetreaza si lubrifiaza. Bel-Ray® 6 in 1 curata in timp ce lubrifiaza, protejaza impotriva ruginii si coroziunii, inlatura apa si reduce frecarea. Bel-Ray® 6 in 1 nu afecteaza contactele electrice, vinilinul, lemnul sau vopseaua.

Bel-Ray Assembly Lube

Bel-Ray Assembly Lube

Bel-Ray Assembly Lube este un lubrifiant cu o concentratie mare de bisulfura de molibden, ideal de folosit in cazul dezasamblarii si asamblarii motorului. Proprietatile sale exceptionalele anti-uzura si de lubrifiere vor minimiza uzura in timpul demontarii si montarii. Adera la toate suprafetele metalice si ofera o lubrifiere optima pieselor nou montate, cum ar fi arborele cu came, la prima pornire a motorului. Previne insurubarea excesiva si permite aplicarea unei forte de strangere exacte. Rezistent la apa si la majoritatea acizilor si solutiilor alcaline, previne uzura si griparea suruburilor, componentelor fixate prin presare si a altor componente in miscare.

Bel-Ray Waterproof Grease

Bel-Ray Waterproof Grease

Bel-Ray Waterproof Grease este legendara vaselina performanta, destinata unor multiple utilizari. Rezistenta superioara la apa, chiar si la cea sarata, asigura protectie si etansare continua. Este perfecta pentru rulmentii de roata, bucsile si pivotii de bascula si pentru alte puncte ale sasiurilor de motocicleta, ATV, snowmobil sau barca ce necesita lubrifiere. Datorita formulei speciale, nu se topeste sau evapora. Stabilitatea mecanica ridicata si aditivii speciali anti-uzura protejaza si lubrifiaza rulmentii pentru o durabilitate si performanta optimizata.

Bel-Ray Brake & Contact Cleaner

Bel-Ray Brake & Contact Cleaner

Bel-Ray® Brake & Contact Cleaner este un spray degresant formulat special pentru a curata si degresa toate suprafetele metalice. Acest produs unic curata componentele sistemului de franare si elimina rezidurile de carbon si ulei. Se usuca in cateva secunde, fara sa lase urme. Acest degresant cu multiple utilizari poate fi folosit pentru a curata contactele electrice, contactele magnetoului, intrerupatoarele, depunerile de pe bujii, componentele carburatoarelor, cutiile de viteze si alte piese ale motorului, inclusiv cele care solicita un spray cu uscare rapida. Nu va afecta majoritatea plasticelor.

 

TOATE FISELE TEHNICE SI FISELE CU DATELE DE SECURITATE POT FI DESCARCATE DIRECT DIN PAGINA FIECARUI PRODUS DIN CATALOGUL ONLINE

.

Bel-Ray - FLEX YOUR ENGINE!

Cautare rapida

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Personalizare suspensii

Personal suspension settings

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.